Vítejte na našem webu

25.01.2012 17:31

   

    Prohlížíte si  stránky, na kterých najdete nejen základní informace o našem podniku, ale budeme se Vás také snažit informovat o současném dění v něm, pokud možno i obrazově. Fotografií se vůbec za poslední roky nashromáždilo relativně dost, fotogalerie je tedy zaplněna slušně.  Díky digitální technice se  daří mnohé dokumentovat, jako například celkem slušný porost máku v Nýrově na Oklešťkách v roce 2011, viz náhled vpravo (lze jej zvětšit), nebo "nenáviděnou" žluť řepky - viz dole.

    Důvodem vzniku tohoto webu  nebyly v prvním plánu komerční záměry, obchody se většinou u nás uzavírají tradičním způsobem, dohodou s ověřenými odběrateli, chtěli bychom hlavně přiblížit té 98% většině obyvatel Česka, kterou tvoří nezemědělci, obyčejný podnik, který už sice nemá téměř žádný vliv na to, co lidé  jedí (nedodáváme "ČESKOU KVALITU" do Lidlu či Penny), ale stále ovlivňuje krajinu, ve které (občas) žijí.

    Snad se Vám proto naše prezentace hned nezprotiví. A pokud budete chtít přispět k její tvářnosti či obsahu, stačí napsat.   Stanislav Michal, předseda družstva. 

novější článek